Германската автомобилна компания Daimler реши да благодари на своите служители за

...
Германската автомобилна компания Daimler реши да благодари на своите служители за
Коментари Харесай

Daimler благодари на своите служители с извънреден бонус от 1000 евро

Германската автомобилна компания Daimler реши да благодари на своите чиновници за напъните, които са полагали през 2020 г. с извънредни бонуси от по 1000 евро, които ще бъдат платени дружно с декемврийската заплата. Сумите ще бъдат освободени от налози и осигурителни вноски и ще бъдат изплатени на 160 000 чиновници на компанията, пише . 

" 2020 година е характерна със специфичните старания от всички нас. В това предизвикателно време компанията разчиташе надеждно на готовността и гъвкавостта на работната мощ, колкото и разнообразни да бяха тежестите за всеки обособен човек. Със специфичното заплащане желаеме да изпратим сигнал за самопризнание на тяхната работа ", обясни Уилфрид Порт, член на Управителния съвет по човешки запаси и шеф по труда на Daimler AG.

В корпоративно изказване Daimler също изрази своята признателност към немското държавно управление, чиито разпореждания за пандемията разрешиха на фирмите през 2020 година да заплащат на своите чиновници необлагаема с налози сума. 

Това известие съответствува с решението за наемане на някогашния началник на BMW и Volkswagen Бернд Пишецридер, който ще стане новият шеф на надзорния съвет на Daimler. Бившият основен надзирател, Манфред Бишоф, ще се пенсионира по възраст на годишното общо заседание в края на март догодина на 78-годишна възраст, оставяйки вакантна длъжността, която заема от 2007 година Пишецридер е член на надзорния съвет на Daimler от 2014 година, а преди този момент е бил ръководител на управителния съвет на BMW от 1993 до 1999 година и на Volkswagen от 2002 до 2006 година

Източник:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР